Jo, Dec 31

Ca mediator al tau

Voi asculta, voi fi creativ

Mai mult

Jo, Dec 31

Ca mediator al tau

Voi fi optimist, voi fi realist

Mai mult

Jo, Dec 31

.

 

Numele meu este Fineta Untesu, sunt absolventa a Facultatii de Sociologie a Universitatii din Bucuresti si mediator autorizat.


Experienta mea de sociolog m-a invatat, printre altele, ca oamenii sunt capabili sa isi rezolve conflictele care apar intre ei prin comunicare si colaborare si nu numai in instanta

Ca mediator, doresc si sunt capabila sa ajut persoanele care se confrunta cu conflicte, permitand partilor care se afla in aceata situatie sa controleze procesul de solutionare si sa aleaga, pe cale amiabila, solutia  cea mai buna pentru toti.
 
Desigur, viata ne-a demonstrat ca exista situatii in care litigiile sunt inevitabile. Dar, de multe ori, un mediator poate conduce partile catre rezolvarea definitiva si corecta a conflictelor cu care se confrunta sau poate ajuta la reducerea tensiunilor si disensiunilor in litigii care vor fi rezolvate ulterior de catre judecator.
 
Ca mediator, scopul meu este acela de a  facilita comunicarea între partile aflate in conflict si de a le ajuta sa gaseaca solutii la problemele ce initial le pareau de nerezolvat.
Totdeodata, este esential pentru mine sa fiu impartiala si sa ma concentratez pe facilitarea rezolvarii problemelor clientilor mei. Impreuna cu ei voi proiecta si implementa procesul de mediere astfel incat acestia a ajunga la cele mai bune solutii pentru problemele cu care se confrunta.